Tiziana Terenzi Assoluto Tyl - Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Assoluto Tyl - Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Burdel Anniversary Collection - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 161850.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT55547
"Burdél" egy tipikus helyi dialektusbeli szó városunkban, ami azt jelenti, "fiúk" és "lányok", de azzal a sajátossággal, hogy olyan emberekről szól, akik élettel és örömmel teli szívvel rendelkeznek, azokról a gondtalan fiatalokról, akik boldogságot keresnek, ahogyan mindannyian az életünk során! A "Amarcord" című film, amelynek egyedi dialektusbeli címe van, a romagnai fiatalokról szól, akik gondtalanok és kíváncsiak az élet felfedezésére, egy hullámzó utazáson keresztül az álom és valóság között, Olaszország egyik legbonyolultabb történelmi korszakában. A nagy rendező, Federico Fellini Oscar-díjjal kitüntetett filmjei között az "Amarcord" messze a legjobban leírja azt a földet, ahol Paolo és Tiziana születtek, nőttek fel, és lélegezték be a Terenzi Dolce Vita levegőjét. Egy édes és álomszerű szellem, amely mindig jellemezte a két elválaszthatatlan testvér személyes és szakmai útját. "Amarcord", egy régiói nyelvjárásból származó szó, amelyet most már hivatalosan az olasz szótár is felvett, nosztalgikus emlékezés és a múlt felidézésének kifejezése. Minden Terenzi alkotásban megtalálható a költői lényeg, amely a parfümjük jegyein rezonál. A költői érzelmek, amelyek ezeknek a parfümnek a hangjain rezegnek, egyedi érzéseket idéznek elő, amelyek bármilyen pillanatot varázslatossá tehetnek. A valóság összefonódik a képzelettel, ahogyan az ég gúnyosan öltözik a Romagna Riviéra tengere előtt, ahol Paolo és Tiziana gyakran hajóznak, és mindig hosszú utazásaik után hazatérnek.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT BURDEL EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.