Belodore Hűségprogram

Csatlakozzon a Belodore Hűségprogramjához, és kapjon 10% kedvezményt, egy, az Ön által választott vásárlására.

Milyen előnyökhöz juthat a hűségprogramunkkal?

 1. A hűségprogramhoz való csatlakozáskor a vásárló egy 10%-os üdvüzlő kedvezmény kupont kap, amit egy vásárlás teljes végösszegére tud felhasználni. A vásárlásnak nem szükségszerűen kell az első vásárlásnak lennie, a vásárló kiválaszthatja, hogy mikor szeretné a kupont felhasználni.
 2. 5%-15%-ig terjedő kedvezmény fokozatok vannak, attól függően, hogy hány pontot gyűjt össze a vásárló a vásárlásai folyamán. (További információk a kedvezmény fokozatokról lejjebb olvashatóak)
 3. Ha a hűségprogramba való regisztráláskor a vásárló megadja a születési adatait, akkor születésnapjakor egy 30%-os ajándék voucherben részesül, amit egy általa kiválasztott termékre használhat fel üzletünkben történő vásárlás esetén. A kupon a születésnaptól kezdve 30 napig érvényes..
 4. A hűségkártyáját minden vásárlásakor használhatja.
 5. Információk az új kollekciókról, promóciókról és kedvezményekről.

 

*A Belodore Hűségkártyák igényelhetőek az összes Belodore parfümériában, és a Belodore Magyarország mobil applikációján keresztül. (Az applikáció elérhető a Play Áruházakban és az App Store-ban.)  

 

Terms of Use: 

 1. A hűségprogramhoz való csatlakozáskor a vásárló máris élvezheti a tagság előnyeit – egy 10%-os üdvözlő voucher-t az általa választott vásárlásra.
 2. A kártyatulajdonos 300 összegyűjtött pont után veheti igénybe a hűségprogram előnyeit az általa választott Belodore üzletben.
 3. Minden elköltött 380ft után 1 pontot adunk hűségkártyájára, készpénzes és kártyás vásárlás esetén egyaránt.
 4. A hűségpontok készpénzre nem válthatóak.
 5. A hűségkártyára gyűjtött pontokkal a vásárló kedvezményeket vehet igénybe boltjainkban az alábbi feltételek mellet:
  • Első szint – 300 – 999 pontig 5%-os állandó kedvezményt biztosítunk a vásárlás végösszegéből
  • Második szint – 1000 – 1999 pontig 10%-os állandó kedvezményt biztosítunk a vásárlás végösszegéből
  • Harmadik szint – 2000 pont felett 15%-os állandó kedvezményt biztosítunk a vásárlás végösszegéből
 6. Az vásárlásból gyűjtött pontok az utolsó vásárlás napjától számított 24 hónapig érvényesek, majd automatikusan deaktiválódnak (az újabb pontok a 24 hónapos elszámolási időszak lejártáig érvényesek maradnak), azaz minden egyes gyűjtött pont a vásárlás napjától számított 2 évig érvényes. A bónusz meghatározásának határát az adott pillanatban az összes pont összesített értéke határozza meg (az előző 24 hónapban gyűjtött pontok). Minden alkalommal, amikor a limit változik (magasabb vagy alacsonyabb szintre), a Felhasználó értesítést kap.
 7. A hűségkártyával elért kedvezményt a vásárló minden vásárláskor érvényesítheti a Belodore üzleteiben. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vontható össze.
 8. Minden vásárló egy Belodore Hűségkártyára jogosolut.
 9. Bármely felnőtt természetes személy kártyabirtokos lehet, ehhez csupán arra van szükség, hogy kitöltse az üzleteinkben megtalálható jelentkezési lapot. Kérje kollegáink segítségét!

 

 1. A Belodore jogosult a Belodore Hűségkártya Általános Felhasználási Feltételek szerves részét képező igénylőlapon megadott valamennyi adatot gyűjteni, felhasználni és feldolgozni. A Belodore, mint a Belodore Hűségkártya kibocsátója köteles a Belodore Hűségkártya felhasználóinak személyes adatait, valamint a tranzakciós adatokat a személyes adatok védelméről szóló törvény (az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) alapján tárolni, azaz, hogy az adatokat a magyarországi pozitív szabályozással összhangban, saját szükségleteire használja fel.
 2. A személyes adatokat a Belodore Hűségkártya igénylésétől számított 5 évig kezeljük és tároljuk, ezt követően törlésre kerülnek az adatbázisból, kivéve a kérelmező e-mail címét, amelyet a Belodore addig kezel és tárol, amíg vissza nem hívja a Belodore promóciós ajánlatainak a felhasználó e-mail címére történő kézbesítéséhez való hozzájárulását.
 3. A Belodore Kft. a Belodore Hűségkártya tulajdonosa, és fenntartja a jogot, hogy a Belodore Hűségkártyát bármikor visszavonja és/vagy  kivonja a használatból, a Belodore Hűségkártya általános használati feltételeit részben és/vagy teljes mértékben megváltoztassa, és erről köteles minden Belodore kiskereskedelmi üzletben és/vagy a www.belodore.hu weboldalon írásban értesítést elhelyezni.
 4. Az Ön személyes adatainak feldolgozására vonatkozó részletes információkat az Adatvédelmi szabályzat című dokumentumban találja. Az adatvédelmi szabályzat a Hűség-hozzáférési megállapodás szerves részét képezi.
 5. A Belodore Hűségkártya nem fizetőeszköz, és csak a Belodore üzletekben és a partnercégek üzleteiben lehet vele kedvezményeket igénybe venni.
 6. Reklamációval élni, valamint a Belodore Hűségkártya használatával kapcsolatos kérdésekre a contact@belodore.hu e-mail címen vagy a +36 70 626 7452-es telefonszámon lehet választ kapni, hétköznapokon 10-19 óra között.
 7. Bármilyen jogosulatlan használat, másolás vagy visszaélés a törvénynek megfelelően szankcionálásra kerül, és a Belodore Hűségkártya végleges törlését vonja maga után. A Belodore Hűségkártya felhasználója köteles a Belodore Hűségkártya elvesztését, lopását és sérülését a contact@belodore.hu e-mail címen bejelenteni.
 8. A Belodore Hűségkártya felhasználója önkéntesen, kényszer, fenyegetés, megtévesztés és akarathiba nélkül elfogadja a Belodore Hűségkártya Általános Szerződési Feltételeit, amit a Belodore Hűségkártya belépési és Általános Szerződési Feltételeinek kézzel aláírt/megerősített aláírásával igazol.