Tiziana Terenzi Atlantide - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Atlantide - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Casanova Anniversary Collection - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Casanova Anniversary Collection - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Orza - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 212550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT52751
Ez az innovatív alkotás egy új nézőpontot kínál, amely magában foglalja a kihívás és a csoda minden elemét. A változás mindig csodálatot kelt, de kihívásokat is jelent. Az alkotás egy gyümölcsrobbanással nyit. A zöld alma, a calabriai mandarin és a piros szilva Romagnából, a kókuszdió és az erdő gyümölcsei, mint a málna és a szeder a Dolomitokból hangsúlyozzák az illatot. Ezt a gyümölccsokrot olyan értékes virágok veszik körül, mint a mexikói magnólia és a himalájai orchidea erős, érzéki és elbűvölő illata. Ez a harsogó fej lágyan fekszik egy fenséges virágos szívre, ahol az indiai jázmin és a gyöngyvirág örömteli jelenlétét érezhetjük a bolgár rózsa eleganciájával keveredve.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT ORZA EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.