Tiziana Terenzi Tuttle - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Tuttle - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Orza - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Orza - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Atlantide - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 312000.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT52957
Merülj el a sós vízben, hallgass a bőrödre, és hagyd, hogy a szaglásod vezessen. Így bizosan megtalálod a módját, hogy kapcsolatba kerülj belső éned ismeretlen mélységeivel, ha van bátorságod elengedni magad. Az illat szikrázó és meggyőző jegyekkel, csodálatos calabriai bergamottal, más néven zöld arannyal nyit, ami már a kezdetektől fogva erős olasz identitást kölcsönöz neki. Ezt kíséri és gazdagítja az öreg rózsa intenzív és elegáns illata, amelyet lágyan és édesen ölel át a maracuja. A szív kifinomult csábítássá melegszik, ahogy a nárcisz zavarba ejtő illata felerősíti a "bűn virágának" összetéveszthetetlen, hipnotikus illatát, a testi és mámorító utóhatással bíró tubarózsáét.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT ATLANTIDE EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.