Tiziana Terenzi Poggia - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Poggia - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Atlantide - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Atlantide - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Tuttle - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Értékelés:
100% of 100

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 163800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT55550
A Tuttle egyike azon üstökösöknek, amelyek a legnagyobb jótékony hatással vannak a világegyetemünkre, köszönhetően annak, hogy pályája az egyik legközelebbi a Földhöz, és mint minden üstökös, örömet, csodálkozást, ámulatot és hatalmas reményt hoz az embereknek! Egy értékes tisztelgés a boldogság előtt, azoknak címezve, akik képesek egy gyermek álmodozó szemével nézni ezeket az üstökösöket. Az alkotás a gyümölcsök és citrusfélék pezsgő és vidám illatával nyit, amelyet a szicíliai grapefruit ural, átöleli a Cassis jellegzetes vad ereje és a forradalmi romagnai barack, amelyet először használnak a parfümkészítésben, és amely a Terenzi illatkönyvtár exkluzív világa.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT TUTTLE EDP 100ML Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.