Tiziana Terenzi Cubia - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Cubia - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Tuttle - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Tuttle - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Poggia - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 212550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT52958
A Poggia a kifinomult csábítás szellemét testesíti meg, azok számára, akik szeretik, ha üldözik őket, de mégis megfoghatatlanok, és akik tudják, hogy egyediek és gyorsak, mint a szél. A kreáció egy pezsgő citrusos illattal nyit, ahol a calabriai bergamott visszhangját a sorrentói citrom illatos aromája simogatja, míg a szirakuszai vérnarancs erős visszhangja a Romagnai sárga barack szikrázó édességével párosul. Akrobatikus gyorsulással a fej egy összetett szívbe, szinte a sebességgel kapcsolatos érzelmek mélységébe merül. A csípős rozmaringot a polinéziai ylang-ylang meggyőző ölelése nyugtatja, az erőteljes afrodiziákumot a török rózsa bája, valamint a zöld alma és a maracuja édessége hangsúlyozza. Az egész alkotást egy innovatív és forradalmi alapanyag viszi maximális sebességre, kiemelve az egész piramis aspektusait. A stilisztikai kutatás művészi konstrukciója, amely mindazonáltal tiszteletben tartja a klasszikus hagyományokat.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT POGGIA EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.