Tiziana Terenzi Orza - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Orza - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Dionisio Anniversary Collection - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Dionisio Anniversary Collection - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Tiziana Terenzi Casanova Anniversary Collection - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 161850.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
TT52220
E csodálatos utazás legromantikusabb állomása Velence, ahol a csábítás tüze még mindig ég a gyönyörű tizennyolcadik századi épületek kandallóiban, a titokzatos, változatlan bájú villákban, ahol a híres Casanova is megfordult, akinek jelenléte még mindig érezhető, ha kellőképpen figyelünk az apró jelekre. Egy téli este emléke a híres velencei karnevál idején, amelyet egy titokzatos és éteri múzsa, a Dózsék városa ihletett. Az éjszakai levegőt átszivárogtatja az illat, amelyet az utcákat és a Piazza San Marco-t megvilágító máglyák illatai fűtenek. Finom utazás egy szerelmet és erotikát inspiráló városban, a Casanova által emlékirataiban leírt utakon: szerelmi kalandok emlékei egy olyan éteri város lenyűgöző hátterével, amely annyira éteri, hogy a vízen lebegve él.
További Információ
MárkaTiziana Terenzi
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Tiziana Terenzi parfümöket nem úgy viseli az ember, mint egy egyszerű ruha darabot. Ezek az illatok olyan embereknek készültek, akik szeretnek elmerülni magukban, szeretik féktelenül élni az életüket. Tiziana Terenzi kepzőművészeti tanár és tervező, többször kollaborált már nagy ékszer márkákkal. Az ő szofisztikussága és a gyönyörü elegancia iránti szeretete ki van hangsúlyozva a Terenzi-ek művészi tárgyain, kimondottan figyelmes kézművesi részletekben és felülmúlhatatlan minőségben. Minden egyes parfümön 24 karátos arany díszítések és kézzel varrt bőr betétek találhatóak, kimagasló minőségű kézzel fújt üveggel dolgoznak, a fa betétek és parfüm kupakok ritka olasz fából készülnek. Paolo Terenzi – Tiziana testvére, egy rendkívül tehetséges és elismert olasz parfümőr. Szakít a konvenciókkal, elragadó történet mesélő, a filozófiája: ’’ragadjuk meg a szépséget”. Természetes nyers anyagokkal dolgozik, melyeket utazásai során maga válogat össze.
TT CASANOVA ANNIVERSARY COLL EDP 100ml Unisex parfüm Gyártó: Tiziana Terenzi Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.