Xerjoff Via Cavour 1 - Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Via Cavour 1 - Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Erba Gold - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Erba Gold - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Erba Pura - Eau de Parfum Uniszex Illat

Értékelés:
100% of 100

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 64350.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE72406
A legörömtelibb gyümölcsök kosara és a friss, buja szicíliai citrusok, a calabriai bergamottal vidámsággal töltik meg a kompozíciót. Egy csipetnyi pézsma és erőteljes borostyán nyitja meg a kapukat az érzéki és álmodozó vanília előtt, meleg és folyékony, friss és isteni, az Erba Pura az életöröm.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
AlapjegyBorostyánkő, Fehér pézsma, Vanilia bab
SzívjegyGyümölcskosár
FejjegyCalabriai bergamott, Szicíliai citrom, Narancs
Illatcitrusos, gyümölcsös
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
Xerjoff Erba Pura 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.