Xerjoff Erba Pura - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Erba Pura - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Blue Empiryan - Unisex parfüm illat

Xerjoff Blue Empiryan - Unisex parfüm illat

Xerjoff Erba Gold - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 76050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE71641
A Xerjoff büszkén jelenti be, hogy a magával ragadó Erba Gold illat már világszerte elérhető. Az Erba Gold kívülről friss, új külsővel, belülről pedig ugyanazzal a kifinomult illattal jelenik meg. Az Erba Gold az Amalfiból származó citrom, a brazil narancs és a gyömbér citrusos csúcsjegyeivel nyit, amelyeket a madagaszkári fahéj és a guatemalai kardamom szíve fűszerez, és amelyek utat engednek a fehér pézsma, az ámbra és a vanília csábítóan meleg alapillatának. Az Erba Gold egy egyedi, a Xerjoff által tervezett és a Comói-tó híres selyemgyárosai által készített selyem nyaksállal kerül bemutatásra.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
XERJOFF Erba Gold 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.