Xerjoff Accento Overdose - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Accento Overdose - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Erba Pura - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Erba Pura - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Via Cavour 1 - Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE071715
A Xerjoff Spotlight Collection exkluzívan bemutatja a Via Cavour 1-t. A birs és fehér őszibarack csúcsjegyeivel nyitó, finom parfümöt a marokkói rózsa, az étcsokoládé, a piros bogyós gyümölcsök és a pacsuli jegyei követik a szíven. Az alapillatban oud, karamell, borostyán, madagaszkári vanília és pézsma melegíti az érzékeket. Ezt az illatot arról az utcáról neveztük el, ahol a torinói üzletünk található, amely viszont Conte Camillo Benso di Cavourról kapta a nevét. Ő volt az olasz Risorgimento egyik főszereplője, akit nem más, mint Giuseppe Verdi a "Nemzet Atyja" becenévvel illetett.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
AlapjegyKaramella, Madagaszkári vanília
SzívjegyÉtcsokoládé, Marokkói rózsa
FejjegyBirsalma, Fehér őszibarack
Illatgyümölcsös, édes
Cikk típusaParfüm
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
Xerjoff Via Cavour 1 50ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.