Xerjoff Torino21 - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Torino21 - Eau de Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Via Cavour 1 - Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Via Cavour 1 - Parfum Uniszex Illat

Xerjoff Accento Overdose - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 126750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
XE072405
A gyümölcsös és aromás Accento Overdose egy innovatív molekula felhasználásával készült, amely felerősíti az illatjegyeket. Az Accento Overdose gyümölcsös, zöld csúcsjegyekkel nyit, a szívben eukaliptusz és mediterrán fenyő friss, elegáns éllel. Az egyiptomi jázmin és a bolgár rózsa pompás alapharmóniája megalapozza az Accento Overdose pazar jellegét. Az Accento Overdose-t a Xerjoff által tervezett és a Comói-tó híres selyemgyárosai által készített egyedi selyem nyaksállal együtt mutatják be.
További Információ
MárkaXerjoff
NemUnisex
AlapjegyBolgár rózsa, Egyiptomi jázmin, Gyöngyvirág
SzívjegyEukaliptusz, Mediterrán fenyő
FejjegyZöld illatjegyek
Illatgyümölcsös
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A 2006-ban alapított Xerjoff márkát Sergio Momo azzal a céllal indította útjára, hogy a leggazdagabb globális életstílushoz a legfényűzőbb anyagokat ötvözze a régi világ kézműves mesterségének, a ritka nyersanyagoknak és a kortárs művészi érzékenységnek a kombinálásával. Az eredmény egy olyan kollekció, amely a világon ma kapható legkiválóbb, legegyedibb és legkorlátozottabb illatokat tartalmazza. Az éveken át tartó kutatás és fejlesztés a vezető nemzetközi kézművesek együttműködésében csúcsosodott ki, amely a Grasse-ban, Spanyolországban, Délkelet-Ázsiában és Olaszországban létrehozott értékes esszenciák lepárlását, keverését és csomagolását egyesíti.
Xerjoff Accento Overdose 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: XERJOFF Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.