Hírek

Harmadik születésnapunk után örömmel jelentjük be legnagyobb budapesti parfümériánk megnyitását. Ez az új üzlet jelentős mérföldkő a Belodore családban.

 

Az Operával és a fényűző W Hotellel szemben található, vezető budapesti parfümériánk 270 m2 alapterületű üzlethelyiséggel büszkélkedhet, ami a niche parfümériák európai láncának fontos gyöngyszemévé teszi. Ez több, mint egy egyszerű üzlet; ez egy lenyűgöző élmény. Ügyfeleink egy kivételes és eklektikus légkörbe lépnek, amely különböző korszakoknak és stílusoknak tiszteleg.

 

A kontinens több országában (Szerbia, Montenegró, Horvátország, Észak-Macedónia, Magyarország és Bulgária) megtalálhatóak vagyunk mind fizikai, mind online formában.

 


Hírek

Új Belodore parfüméria nyílt Novi Pazaron!

A Belodore új parfümüzletét 2023. október 5-én nyitották meg Novi Pazarban. A vásárlók a Belodore jellegzetes stílusára, a kellemes környezetben nyújtott lenyűgöző vásárlási élményre, valamint a legjobb niche parfümök és prémium kozmetikumok széles választékára számíthatnak.

Olvasson tovább...

Új Kilian Liquors illatok a budapesti Belodore üzletben

A Kilian Liquors illatok megérkeztek Budapesti üzleteinkbe. A szenzációs after-party illatok, melyek extravaganciát sugároznak és különleges hangulatot teremtenek, most elérhetőek a Belodore üzleteiben Magyarország fővárosában.

Olvasson tovább...

Új Acqua di Parma illatok a Belodore üzletekben

Új, kifinomult illatok érkeztek a híres Acqua di Parma parfümmárka kínálatából üzleteinkbe. Mostantól elérhetőek az Acqua di Parma Yuzu és az Acqua di Parma Camelia illatok a Belodore üzleteiben Szerbiában, Montenegróban és Magyarországon.

Olvasson tovább...

A legkeresettebb Tiziana Terenzi Starfish ihlette illatok

A Tiziana Terenzi Sea Star kollekciója a legnagyobb figyelmet vonzza mind a Belodore parfümériákban, mind a közösségi média platformokon. Az illatos varázslat a lenyűgöző palackban elvarázsolja a tekinteteket. Az egész kollekciót a tengeri csillagok ihlették.

Olvasson tovább...

Alexandre J - Art Deco kollekció

Alexandre J ünnepli az Art Deco kollekció 100. évfordulóját, és ebből az alkalomból a márka nem kevesebb, mint 6 új, kifinomult illatalkotással ajándékoztak meg minket.

Olvasson tovább...