NISHANE Vain & Naive - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Vain & Naive - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Karagoz - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Karagoz - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE B 612 - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 87750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI53978
A B-612, a Kis Herceg aszteroidája, illatával közelít a világhoz, hogy a parfüm viselőjét fantáziadússá, nyitottá, a világ misztériumának és szépségének tudatossá és érzékennyé tegye, csábító szerkezetével visszahozza a gyermekkor elfeledett vonásait. Megvilágosodás a felfedezésen keresztül. A NISHANE meghívja a parfümök szerelmeseit, hogy visszanyerjék a felfedezés ösztönét, emlékezve az emlékezésre a belső gyermekükre. - Ezt a parfümöt Barcelonában alkották meg a Nishane kreatív igazgatóival és a Chris Maurice parfümkészítővel (aki olyan márkák fő parfümkészítője is, mint a Xerjoff és a Sospiro). - A 2018-as év egyik legjobb újdonságaként mutatták be. - Egy erős ciprus illat, amely a Kis herceg B-612 aszteroidájának illatát ábrázolja. - A kreatív igazgatók, Mert Guzel és Murat Katran először azt tűzték ki célul, hogy megörökítsék azokat az illatokat, amelyek fantáziájuk szerint a legjobban illenek a Kis herceg aszteroidájához, hogy viselői érezzék, milyen érzés a saját aszteroidáján lenni. A novella szerint a B-612-es aszteroidát először egy török csillagász fedezte fel, és a NISHANE lesz az első parfümház, amely a B-612 aszteroida illatát materializálja. - A keverékben használt jegyeket (mint a levendula, kasmírfa, pézsma stb.) gondosan választották ki, hogy a nyugalom érzését közvetítsék, amelyre mindenki vágyik.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE B-612 PARFUM 50ml Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.