NISHANE Colognise - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Colognise - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE B 612 - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE B 612 - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Vain & Naive - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 87750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI53979
A VAIN & NAÏVE egy tisztelgés a földön valaha megtapasztalt minden egyes "egyedülálló szerelem" előtt. Az idő, amit a rózsádra pazaroltál, teszi a rózsádat olyan fontossá. Fedezze fel a virág varázslatos illatát, amelybe a Kis Herceg szerelmes, amely egyszerre hiú és naiv. Lehet, hogy milliónyi rózsa van az egész világon, de te vagy az én egyetlen, egyedi rózsám. - Ezt a parfümöt Barcelonában alkották meg a Nishane kreatív igazgatóival és a Chris Maurice parfümkészítővel (aki egyben az olyan márkák fő parfümkészítője is, mint a Xerjoff és Sospiro) - A 2018-as év egyik legjobb újdonságaként mutatták be. - Egy erős virágos illat, amely a Kis herceg szeretett galaktikus rózsáját ábrázolja. - A novellában láthatjuk, hogy a herceg virága iránti szerelme sok fájdalmat okoz neki. A virág egy furcsa magból nő ki, amely valahogyan ott landol a a herceg bolygóján. Az első dolog, amit megtudunk róla, hogy gyönyörű. - "Az idő, amit a rózsádra pazaroltál, teszi a rózsádat olyan fontossá."
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE VAIN&NAIVE PARFUM 100ml Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.