NISHANE Ambra Calabria - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Ambra Calabria - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Suede Et Safran - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Suede Et Safran - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Zenne - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 95550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI53976
A ZENNE a szépség, az energia, az önbizalom és a flörtölés előtt tiszteleg. A hagyományos árnyjáték női karaktere által inspirált Zenne a paradicsomi kertek rejtélyeihez teleportál, tele örömmel és romantikával, a gyümölcsös és virágos akkordok szándékos keverékével, valamint vaníliával, ámbrával és pézsmával az alapban. - Ragyog a gyümölcsös, virágos nyitányával - Az év egyik legjobb újdonságaként mutatták be. - Az egyik legerősebb illat a sillage és a tartósság tekintetében. - Különösen a gyümölcsös virágillatokat kedvelő női vásárlók körében válik bestsellerré.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE ZENNE PARFUM 100ml Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.