NISHANE Ani X - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Ani X - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Hundred Silent Ways X - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Hundred Silent Ways X - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Hacivat X - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI071498
A HACIVAT X a NISHANE globális sikere, a 2017-ben bemutatott HACIVAT új értelmezése, tisztelegve a hagyományos árnyjáték karakter előtt egy ciprusi struktúrával, amely eleganciát, szakértelmet és művészet iránti szeretetet sugároz. Ez az illat az élet ünneplése, ananász és bergamott stimuláló jegyeivel, támogatva fás jegyekkel. A felső jegyek az ízletes ananászból, fanyar bergamottból és fűszeres rózsaborsból állnak, amelyek egy frissítő lime, finom jázmin és narancsvirág szívjegyeibe vezetnek. Az alapjegyek közé tartozik az erdei pacsuli, a fás cédrusfa és Haiti vetiver.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE Hacivat X 50ml Edp Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.