NISHANE Hacivat X - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Hacivat X - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Ani X - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI071501
Az ANI volt az első, amelyet 2019-ben az új "NO BOUNDARIES" téma keretében indítottak el. Célja az volt, hogy megszüntesse az emberek között húzódó érzelmi határokat. Az illat azonnal világsiker lett, gyakran emlegetik a valaha volt legjobb vaníliás illatként. Az ANI X-szel a NISHANE ezt a misztikus időutazást, amelyet a rajongók az ANI-val tettek, tovább kívánta fokozni, egy olyan illattal, amely egy ősi metropolisz előtt tiszteleg, amely ma a birodalmak hatalmának és az idő elkerülhetetlenségének emlékműveként áll. Az eredeti bestsellerhez hasonlóan az ANI X célja, hogy lebontsa a határokat, és képessé tegye viselőjét arra, hogy a romokból felépítse saját birodalmát.A parfümrajongók számára, akik kifejezetten a frissesség aspektusát keresik, az ANI X-t olyan tervezték, hogy gazdagabb citrushullámmal nyíljon meg, mint az eredeti ANI formula. Az új ANI X frissessége a jól ismert vanília kiválósága tetején kellemes meglepetés lesz a parfümrajongók számára.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE Ani X 50ml Edp Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.