NISHANE Hundred Silent Ways X - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Hundred Silent Ways X - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Wulong Cha X - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Wulong Cha X - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Fan Your Flames X - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI071493
"Tüzeld fel az életed. Keresd azokat, akik lángjaidat lángba borítják" Rumi. Ez az idézet ihlette a 2016-ban bevezetett FAN YOUR FLAMEST, a NISHANE újabb világsikerét.Hangsúlyozva az emberek azon vágyát, hogy olyan barátok vegyék körül őket, akik bátorítják őket, függetlenül attól, hogy mit akarnak kezdeni az életükkel, az eredeti formula olyan jegyek keverékét kínálja, amelyek meleg és hívogató légkört idéznek. A FAN YOUR FLAMES X új kínálatát úgy tervezték, hogy az eredeti bestseller lángjait a trópusi ízek gyengéd érintésével lágyítsa.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE Fan Your Flames X 50ml Edp Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.