Laboratorio Olfattivo Vanhera - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Vanhera - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Nerotic - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Nerotic - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Nerosa - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 46800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LO53525
"A Nerosa egy 2011-ben David Maruitte-vel közösen készített parfüm, de akkor úgy gondoltuk, hogy a Laboratorio Olfattivo még nem állt készen egy ilyen illat bevezetésére. Ma ehelyett a Nerosa tökéletesen beilleszthető a Black Collection-ünkbe, köszönhetően a formula mélységének, gazdagságának és erejének. Egy olyan illat, amelynek energiája érezhető, és amelynek beburkoló ereje erős." Roberto Drago Egy fenséges sáfrány nyitja ezt az illatot, mielőtt átadja helyét egy erőteljes rózsának, amely Oud, borostyán, szantálfa és bőr jegyeket használ, mégis megőrzi szenvedélyességét, és egy intrikus parfümnyomot hagy maga után. Természetes nyersanyagokban gazdag illat, amely számos aspektusát fejezi ki.
További Információ
MárkaLaboratorio Olfattivo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Laboratorio Olfattivo egy új parfümház, amely a művészi parfümkészítésnek szenteli magát. Olyan innovatív illatkollekciót kínál, amelyben a művészi kutatás és a parfümkészítés művészete játssza a főszerepet. Ez egy állandóan erjedésben lévő művészeti műhely, amelyet a teljes szabadságban, kreativitásuk korlátozásától mentesen dolgozó parfümművészek működtetnek. Szeretjük úgy tekinteni, hogy ez egy varázslatos hely, ahol az inspirációk, ötletek, víziók és törekvések a jelenleg a színtér legkülönfélébb orrainak inspirációi, elképzelései és törekvései találkoznak, kreatív szikrákat és álomtöredékeket hozva létre, amelyeket a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít.
LABORATORIO OLFATTIV NEROSA Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: KAON LAB S.r.l. Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.