Laboratorio Olfattivo Nerosa - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Nerosa - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Nerotic - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 46800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LO53518
Hipnotikus, érzéki, szexuális, erotikus, nerotikus... Nerotikus. A Nerotic egy elbűvölő és addiktív parfüm: egy nagyon érzelmi utazásra rántja Önt. Az ötlet egy olyan illat megalkotása volt, amely elkábítja az érzékeket egy egyszerre elegáns és érdekes kompozíciónak köszönhetően: olyan, mint egy fekete ruha egy különleges részlettel. Fás, borostyános, száraz... A Nerotic egy lenyűgöző illat, amely elvarázsolja azt, aki viseli vagy csak megszagolja. A dinamikus csúcsjegyek keverednek a száraz és férfias fa-, bőr- és füstjegyekkel, valamint az ámbra nőiesebb jegyeivel, így ez az illat tökéletesen uniszex illat.
További Információ
MárkaLaboratorio Olfattivo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Laboratorio Olfattivo egy új parfümház, amely a művészi parfümkészítésnek szenteli magát. Olyan innovatív illatkollekciót kínál, amelyben a művészi kutatás és a parfümkészítés művészete játssza a főszerepet. Ez egy állandóan erjedésben lévő művészeti műhely, amelyet a teljes szabadságban, kreativitásuk korlátozásától mentesen dolgozó parfümművészek működtetnek. Szeretjük úgy tekinteni, hogy ez egy varázslatos hely, ahol az inspirációk, ötletek, víziók és törekvések a jelenleg a színtér legkülönfélébb orrainak inspirációi, elképzelései és törekvései találkoznak, kreatív szikrákat és álomtöredékeket hozva létre, amelyeket a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít.
LABORATORIO OLFATTIV NEROTIC Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: KAON LAB S.r.l. Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.