Laboratorio Olfattivo Nerotic - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Nerotic - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Need U - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Need U - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 40170.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LO53495
A Décou Vert azért született, hogy teljesítse azt a célt, hogy összegyűjtsön három különböző típusú illatot, amelyeket gyakran ellentétesnek tartanak: a virágos jegyzeteket, a valódi zöldségeket és az úgynevezett "zöldeket". Egy vakkeret egy vadonatúj élménybe emelt minket, amelyben érezhettük a színeket, és érzékelhettük a zöld levelek zizegése által hordozott fülledt magnólia leheletét, és hatalmasat ámultunk, amikor rájöttünk, hogy a szokatlan kombináció egy vizes illatot eredményez. Igazi felfedezés: Décou-Vert. Nézzünk túl a leveleken, az éles növényzeten: úgy tűnik, hogy mindenhol zöld. A Décou-Vert a levegőbe kerül, és a zöld átadja magát a színek sokaságának, a virágok és levelek élénk és vibráló palettájának. A világos jegyek flörtölnek az élénk jegyekkel, eredeti kaleidoszkópot idézve. Lélegzetelállító. Az alapjegyek visszahozzák a békét, köszönhetően az intrikus pézsma- és fás jegyeknek. A Décou-Vert az erdő közepén található oázis veszélyes találkozásából származó ámulat. Egy szaglásbeli meglepetés.
További Információ
MárkaLaboratorio Olfattivo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Laboratorio Olfattivo egy új parfümház, amely a művészi parfümkészítésnek szenteli magát. Olyan innovatív illatkollekciót kínál, amelyben a művészi kutatás és a parfümkészítés művészete játssza a főszerepet. Ez egy állandóan erjedésben lévő művészeti műhely, amelyet a teljes szabadságban, kreativitásuk korlátozásától mentesen dolgozó parfümművészek működtetnek. Szeretjük úgy tekinteni, hogy ez egy varázslatos hely, ahol az inspirációk, ötletek, víziók és törekvések a jelenleg a színtér legkülönfélébb orrainak inspirációi, elképzelései és törekvései találkoznak, kreatív szikrákat és álomtöredékeket hozva létre, amelyeket a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít.
LABORATORIO OLFATTIV DECOU-VERT Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: KAON LAB S.r.l. Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.