Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Decou Vert - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Nun - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Nun - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Need U - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 40170.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LO53492
Szükségem van rád, Szükségem van rád. Néhány egyszerű szó egy szélsőséges és erős szükséglet leírására. Ebben az esetben a parfüm szükségletét a bőrre, hogy kifejezze magát, hogy elmondja a történetét, a szándékait. Se kenceficék, se ruhák. Csak a bőr. Amikor ez a találkozás megtörténik, a Need_U felszabadítja csábító erejét. A nyitóillatban a citrom citrusos jegyei és a rózsaszín bors rózsás jegyei táncolnak a Hedione HC-vel, tiszta jázminillatot teremtve, míg a fehér virágok és a tengeri permetek fehér pézsma és olyan lenyűgöző molekulák, mint az Ambroxan, gazdag alapra fekszenek. Molekulák, amelyek a bőrhöz tapadnak, akárcsak egy ruha, és egymáshoz illő cserét játszanak: parfüm és bőr, bőr és parfüm. A Need U egy uniszex illat, egy korlátlan és univerzális szerelmi üzenet.
További Információ
MárkaLaboratorio Olfattivo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Laboratorio Olfattivo egy új parfümház, amely a művészi parfümkészítésnek szenteli magát. Olyan innovatív illatkollekciót kínál, amelyben a művészi kutatás és a parfümkészítés művészete játssza a főszerepet. Ez egy állandóan erjedésben lévő művészeti műhely, amelyet a teljes szabadságban, kreativitásuk korlátozásától mentesen dolgozó parfümművészek működtetnek. Szeretjük úgy tekinteni, hogy ez egy varázslatos hely, ahol az inspirációk, ötletek, víziók és törekvések a jelenleg a színtér legkülönfélébb orrainak inspirációi, elképzelései és törekvései találkoznak, kreatív szikrákat és álomtöredékeket hozva létre, amelyeket a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít.
LABORATORIO OLFATTIV NEED_U Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: KAON LAB S.r.l. Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.