Laboratorio Olfattivo Need U - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Need U - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Salina - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Salina - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Nun - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 19110.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LO53502
Az ókori egyiptomiak ezzel a palindromos szóval az ősvizet, más szóval Nun istent értették. A legenda szerint ebből a vízből született a Lótusz, egy virág, amely az éjszaka folyamán a vízbe bújt, hogy a napfénykor újra kinyíljon. Kivirágzás közben a virág felfedte Atum napistent. Az illat nyilvánvaló citrusos jegyekkel nyit, amelyben a körte felfedi édességét, csatlakozva a virágzó lótusz, a jázmin és az ylang ylang szívéhez. A fa, az ámbra és a pézsma adja az illatjegyek végét. Innen a Napisten, az újjászületés szimbolikája. This fragrance arises from the Nun and opens up at the sunshine, while its scented molecules spread out into the air. It’s a tribute to this iconic, symbolic flower. The fragrance opens with evident citrus notes, in which pear reveals its sweetness joining a heart of blossoming lotus, jasmine and ylang ylang. Woods, amber and musk play the end notes of this scented accord.
További Információ
MárkaLaboratorio Olfattivo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Laboratorio Olfattivo egy új parfümház, amely a művészi parfümkészítésnek szenteli magát. Olyan innovatív illatkollekciót kínál, amelyben a művészi kutatás és a parfümkészítés művészete játssza a főszerepet. Ez egy állandóan erjedésben lévő művészeti műhely, amelyet a teljes szabadságban, kreativitásuk korlátozásától mentesen dolgozó parfümművészek működtetnek. Szeretjük úgy tekinteni, hogy ez egy varázslatos hely, ahol az inspirációk, ötletek, víziók és törekvések a jelenleg a színtér legkülönfélébb orrainak inspirációi, elképzelései és törekvései találkoznak, kreatív szikrákat és álomtöredékeket hozva létre, amelyeket a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít.
LABORATORIO OLFATTIV NUN EDP 30ml Unisex parfüm Gyártó: KAON LAB S.r.l. Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel.