Laboratorio Olfattivo Nun - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Nun - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Alkemi - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Alkemi - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Salina - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 19110.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LO53486
Eau de Parfum kollekciónk tizedik illatához úgy döntöttünk, hogy átkelünk a Földközi-tengeren, hogy megérkezzünk Salina szigetére, Trinacria földjének egy darabkájára, amely az Eolie szigetcsoportban található, és zafírkék tenger veszi körül! A Földközi-tenger e gyöngyszeme ideális helyszín egy olyan illat megalkotásához, amelynek illata a tenger, a nap, a homok, a bőr alatti só és a...szabadság illata. Kagylók, tengeri csillagok, tengeri homok és sós a parfümériában használt szokásos illatanyagok helyett a Salina illatpiramisa tengervíz csillogásával és napsütötte árnyalatokkal díszít. A Salina habos és vízi, de forró is; egyszerre sós és édes; könnyed és ölelő. A Salina fejlődését követni olyan, mintha úgy döntenénk, hogy sétát teszünk a sivatagi tengerparton, amikor a nap még nem tűnt el a horizonton túlra. A Salina használatával a szaglás olyan képességekre tesz szert, amelyek általában a látáshoz, a tapintáshoz és az ízleléshez tartoznak. Ez az illat egy teljes érzékszervi élmény, amely felidézi azt, amit az elméd el sem tud képzelni: a tenger ízét, a tengeri fenyőerdők és a tengerparti bozót zöldjét; a nap vakító szikrázását, amely visszatükröződik a víz felett; a gyermeki lábnyomok játékát a homokon, amelyet a hullámok törölnek, és a nap melegét a bőrön...
További Információ
MárkaLaboratorio Olfattivo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Laboratorio Olfattivo egy új parfümház, amely a művészi parfümkészítésnek szenteli magát. Olyan innovatív illatkollekciót kínál, amelyben a művészi kutatás és a parfümkészítés művészete játssza a főszerepet. Ez egy állandóan erjedésben lévő művészeti műhely, amelyet a teljes szabadságban, kreativitásuk korlátozásától mentesen dolgozó parfümművészek működtetnek. Szeretjük úgy tekinteni, hogy ez egy varázslatos hely, ahol az inspirációk, ötletek, víziók és törekvések a jelenleg a színtér legkülönfélébb orrainak inspirációi, elképzelései és törekvései találkoznak, kreatív szikrákat és álomtöredékeket hozva létre, amelyeket a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít.
LABORATORIO OLFATTIV SALINA EDP 30ml Unisex parfüm Gyártó: KAON LAB S.r.l. Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.