Laboratorio Olfattivo Tonkade - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Tonkade - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Alambar - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Alambar - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Kashnoir - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 46800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LO53515
Narkotikus virágok, pszichotróp gyógynövények és kísérteties fűszerek a fő összetevői a Kashnoirnak, a Laboratorio Olfattivo tizenegyedik illatának, amelyet egy hosszú utazás után hoztak létre, hogy megkeressék a legtiltottabb és legtitokzatosabb Keletet. A Kashnoir több mint egy illat, a Kashnoir egy lágyan halálos drog, amely elhomályosítja az értelmet és elkábítja az érzékeket. Erőteljes illat, amely a feledésbe vezet, szinte veszélyes viselőjére nézve.
További Információ
MárkaLaboratorio Olfattivo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Laboratorio Olfattivo egy új parfümház, amely a művészi parfümkészítésnek szenteli magát. Olyan innovatív illatkollekciót kínál, amelyben a művészi kutatás és a parfümkészítés művészete játssza a főszerepet. Ez egy állandóan erjedésben lévő művészeti műhely, amelyet a teljes szabadságban, kreativitásuk korlátozásától mentesen dolgozó parfümművészek működtetnek. Szeretjük úgy tekinteni, hogy ez egy varázslatos hely, ahol az inspirációk, ötletek, víziók és törekvések a jelenleg a színtér legkülönfélébb orrainak inspirációi, elképzelései és törekvései találkoznak, kreatív szikrákat és álomtöredékeket hozva létre, amelyeket a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít.
LABORATORIO OLFATTIV KASHNOIR Edp 30ml Unisex parfüm Gyártó: KAON LAB S.r.l. Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.