Laboratorio Olfattivo Alkemi - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Alkemi - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Kashnoir - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Kashnoir - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Tonkade - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 46800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LO53512
A Tonkade, a Laboratorio in Nero kollekció új illata egy képzeletbeli tánc, egy érzéki rituálé alapján született, amelyben az édesség és a titokzatosság váltakozik. Összetevők, amelyek, akárcsak a táncosok kanyargós mozdulatai, megjelennek, kavarognak, majd eltűnnek, és egy olyan kórusművet hoznak létre, amely a szívbe és az elmébe vésődik.
További Információ
MárkaLaboratorio Olfattivo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Laboratorio Olfattivo egy új parfümház, amely a művészi parfümkészítésnek szenteli magát. Olyan innovatív illatkollekciót kínál, amelyben a művészi kutatás és a parfümkészítés művészete játssza a főszerepet. Ez egy állandóan erjedésben lévő művészeti műhely, amelyet a teljes szabadságban, kreativitásuk korlátozásától mentesen dolgozó parfümművészek működtetnek. Szeretjük úgy tekinteni, hogy ez egy varázslatos hely, ahol az inspirációk, ötletek, víziók és törekvések a jelenleg a színtér legkülönfélébb orrainak inspirációi, elképzelései és törekvései találkoznak, kreatív szikrákat és álomtöredékeket hozva létre, amelyeket a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít.
LABORATORIO OLFATTIV TONKADE Edp 30ml Unisex parfüm Gyártó: KAON LAB S.r.l. Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.