Laboratorio Olfattivo Kashnoir - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Kashnoir - Eau de Parfum Uniszex Illat

Laboratorio Olfattivo Alambar - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 19110.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LO53458
Ez az illat Enrico tisztelgése egy ikon és annak borostyán illatú világa előtt - amber, ambar, alambre, ambra, ambrum, ambarum, Alambar. Egy isteni díva aranyló könnyeivel együtt cizellálta az értékes pöttyöket. Ambrakadabra... és az illat a bőrön fejti ki varázslatos hatását. Az egzotikus arabeszkekbe burkolt elegancia felfokozott koncentrációjával az ámbra e desztillációja izgatja az érzékeket és megnyugtatja a bőrt. A meleg jegyek intenzitással veszik körül a szaglópiramist, nyomukban a tiszta borostyán nyomát hagyva.
További Információ
MárkaLaboratorio Olfattivo
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Laboratorio Olfattivo egy új parfümház, amely a művészi parfümkészítésnek szenteli magát. Olyan innovatív illatkollekciót kínál, amelyben a művészi kutatás és a parfümkészítés művészete játssza a főszerepet. Ez egy állandóan erjedésben lévő művészeti műhely, amelyet a teljes szabadságban, kreativitásuk korlátozásától mentesen dolgozó parfümművészek működtetnek. Szeretjük úgy tekinteni, hogy ez egy varázslatos hely, ahol az inspirációk, ötletek, víziók és törekvések a jelenleg a színtér legkülönfélébb orrainak inspirációi, elképzelései és törekvései találkoznak, kreatív szikrákat és álomtöredékeket hozva létre, amelyeket a Laboratorio Olfattivo finom illatokká alakít.
LABORATORIO OLFATTIV ALAMBAR Edp 30ml Unisex parfüm Gyártó: KAON LAB S.r.l. Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.