Margy`s Collagen Booster - Uniszex testszérum

Margy`s Collagen Booster - Uniszex testszérum

Margy`s The Lotion no. 1 - Uniszex lotion

Margy`s The Lotion no. 1 - Uniszex lotion

Margy`s The Lotion no. 2 - Uniszex lotion

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 73445.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
M62212
A Lotion 2 mindent tud - a szennyeződések és a felesleges olaj tisztításától kezdve az eltömődött pórusok tisztításáig, a pattanások megnyugtatásáig és a pigmentfoltok kezeléséig. Hidratáló szójabab proteint, gyengéden hámlasztó ananászkivonatot és keserű narancsvirág olajat tartalmaz.
További Információ
MárkaMARGY`S
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Margy's Monte Carlo termékek forradalmi összetevőket tartalmaznak, amelyeket a svájci hegyek szívében található exkluzív laboratóriumukban állítanak elő. Az egyedülálló, biomimetikus formulák segítségével, amelyek a bőr összetevőit tartalmazzák. A Margy's bőrápolási termékei feltöltik és erősítik a bőrt, csillapítják a gyulladást és láthatóan visszafordítják az öregedés jeleit. A luxus bőrápolási termékcsalád az ő fejlett terápiás technikáival kombinálva irigylésre méltó eredményeket biztosít, amelyek valóban segítenek lelassítani az idő múlását.
MARGY`S THE LOTION NO. 2 200ml - Unisex LOTION Gyártó: Margy's Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.