Margy`s Triple Concentrate - Uniszex szérum

Margy`s Triple Concentrate - Uniszex szérum

Margy`s Stem Cells Illuminating Emulsion - Uniszex emulzió

Margy`s Stem Cells Illuminating Emulsion - Uniszex emulzió

Margy`s T zone Corrector - Uniszex szérum

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
M62215
Ez a tisztító szérum pillanatok alatt zsíros és fényes bőrből felfrissült és matt bőrré varázsolja a kombinált bőrt. Antiszeptikus tulajdonságai csökkentik a felesleges faggyút, javítják a bőr textúráját és mentolos-frissítő hatást eredményeznek A zsíros és fényes bőrből pillanatok alatt felfrissült és matt bőrré válik, ez a tisztító szérum kiegyensúlyozza a kombinált bőrt. Antiszeptikus tulajdonságai csökkentik a felesleges faggyút, javítják a bőr textúráját és mentolos-friss megjelenést eredményeznek. arancia.
További Információ
MárkaMARGY`S
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Margy's Monte Carlo termékek forradalmi összetevőket tartalmaznak, amelyeket a svájci hegyek szívében található exkluzív laboratóriumukban állítanak elő. Az egyedülálló, biomimetikus formulák segítségével, amelyek a bőr összetevőit tartalmazzák. A Margy's bőrápolási termékei feltöltik és erősítik a bőrt, csillapítják a gyulladást és láthatóan visszafordítják az öregedés jeleit. A luxus bőrápolási termékcsalád az ő fejlett terápiás technikáival kombinálva irigylésre méltó eredményeket biztosít, amelyek valóban segítenek lelassítani az idő múlását.
MARGY`S T-ZONE CORRECTOR 30ml - Unisex Gyártó: Margy's Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.