Costume National So Nude - Eau de Parfum Női Illat

Costume National So Nude - Eau de Parfum Női Illat

Costume National 21 - Eau de Parfum Női Illat

Costume National 21 - Eau de Parfum Női Illat

Costume National Scent - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 44850.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
CNA40087
Egy igazán klasszikus virágos - fás illat. Egy feminim illat a hibiszkusz csodálatos ás diszkrét illatával. Az elegancia parfüme, egy magabiztos hölgy illata. Karakteres és egyedi illat. A klasszikus illat eredetisége. Az elegans, határozott, magabiztos nő illata, aki kész kihangsúlyozni jelenlétét, csillógó és egyedi illattal.
További Információ
MárkaCostume National
NemUnisex
AlapjegyFás illatjegyek
SzívjegyJázmin, Tea
FejjegyBorostyánkő, Hibiszkusz
Illatvirágos, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A céget 1986-ban Ennio Capasa alapította Milánóban. A márkát letisztult Minimál, Sikk és Rock’n’Roll stílus jellemzi. A CoStume National stílusát egy félreérthetetlenül vékony és szexi sziluett jellemzi. A márkában összeolvad a nagyvárosi luxus, a kreativitás és az avantgárd álláspontja.
COSTUME SCENT 100ML EDP Női parfüm Gyártó: Costume National Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.