Mancera Black Gold - Eau de Parfum Férfi Illat

Mancera Black Gold - Eau de Parfum Férfi Illat

Mancera Wind Wood - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 33150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MA20369
A föld, a fű, a moha és a fa elemei által inspirált illat az északi erdők hideg szelének illata. A Mancera Wind Wood egy fás, bőrös illat férfiaknak. Friss zöld jegyekkel, rózsaszín borssal és mandarin naranccsal indul. Szíve a pacsuli és az ibolya illatos kombinációja. Intenzív, de földes alapillatát fehér pézsma, vetiver, tölgymoha, cédrus, borostyán és bőr alkotja. Ez a merész, de nem nyomasztó illat mérsékelt páratartalommal és nagy tartóssággal rendelkezik, így ideális választás hosszú napokra. Egyedülálló és alkalmazkodó, ez a kölni mély, földes jellege számos alkalomra alkalmas. Biztos, hogy a legigényesebb illatgyűjtőnek is tetszeni fog. Egészítse ki gyűjteményét azokon a napokon, amikor valami hosszan tartó illatra vágyik, amely a természet szépségére és egyszerűségére emlékezteti.
További Információ
MárkaMancera
NemFérfi
AlapjegyBorostyánkő, Cédrus fa, Bőr, Fehér pézsma
SzívjegyPacsuli levelek, Tölgymoha, Vetiver
FejjegyFriss gyógynüvények, Mandarin, Rózsaszin bors
Illatborös, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Wind Wood 120ml EDP Man Fragrance Ferfi parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.