Mancera Roses Greedy - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Roses Greedy - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Lemon Line - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Lemon Line - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Red Tobacco - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 40950.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MA33949
A vörös meleg és igéző. A Red Tobacco egy hihetetlenül erős és szexi illat, amely kubai dohányt és fűszereket kever. A Mancera Red Tobacco egy igazi hőhullám, egy fás-fűszeres illat. Ez az energikus illat 2017-ben került forgalomba. Figyelemre méltó tartóssága és jelentős sillage-ja olyan illatot eredményez, amely túlél téged a táncparketten, függetlenül attól, hogy milyen korán kezdődik az este. A meleg és lendületes akkordok fényűző keveréke forróságot visz a hosszú, hűvös őszi és téli éjszakákba. Az oud, a zöld alma, a fehér körte, a szerecsendió, a tömjén, a fahéj és a sáfrány intenzív keveréke alkotja a fejjegyeket. A virágos szívjegyek között jázmin és pacsuli található. Az alapjegyek gazdag faliszőnyege fehér pézsma, madagaszkári vanília, haiti vetiver, szantálfa, guaiacfa, borostyán és dohány.
További Információ
MárkaMancera
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Red Tobacco 120ml EDP Unisex Fragrance Unisex parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.