Mancera Red Tobacco - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Red Tobacco - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Wild Fruits - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Wild Fruits - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Lemon Line - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 40950.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MA20372
A frissítően citromos Mancera Lemon Line mélységet és vonzerőt hordoz, amelyet Pierre Montale tervező gondosan ápolt. Ez a 2014-es kiadás egy uniszex kreáció meggyőző citrusos-aromás karakterrel, amely hosszan tartó és elég erős illat ahhoz, hogy megoszd az élményt a környezeteddel. A citrom és a narancs a levendulával kiegészülve ropogós és tiszta nyitóillatot biztosít, amelynek édessége az egész illat során megmarad. A szívben a narancsvirágokra emlékeztető fehér virágos virágzás továbbra is csábító, miközben új virágos és földes elemekkel egészíti ki az összhangot a gerániummal és az ámbrával, amely alatt a tölgymoha és a pézsma melegsége húzódik meg, beborítva az érzékeket. A Lemon Line bebizonyítja, hogy az egyszerűség hihetetlenül szexi lehet.
További Információ
MárkaMancera
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Lemon Line 120ml EDP Unisex Fragrance Unisex parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.