Mancera Lemon Line - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Lemon Line - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Holidays - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Holidays - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Wild Fruits - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 33150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MA20300
A Mancera Wild Fruits egy frissítő, gyümölcsös illat, amelyet nők és férfiak egyaránt viselhetnek. A kumquat, a citrom és a grapefruit friss csúcsjegyeivel indul. Az illat szíve az alma, az őszibarack, az ibolya és a fekete ribizli vonzó keveréke. A fehér pézsma és a cédrus földes, fás alapja kiegyensúlyozza a felső és középső jegyek édességét. Ez az alkalmazkodó illat erős illatélettel és hosszú élettartammal rendelkezik. Fújja magára, ha valami olyasmit szeretne, ami benyomást kelt és egy hosszú napon át megmarad. A hűvös citrusok keveréke ebben az illatban nagyszerű választás a meleg, nyári napokra, vagy amikor csak valami friss és felemelő illatra vágyik.
További Információ
MárkaMancera
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Wild Fruits 120ml EDP Unisex Fragrance Unisex parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel.