Mancera Aoud Vanille - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Aoud Vanille - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Red Tobacco - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Red Tobacco - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Roses Greedy - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 37050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MA20343
Olyan rózsát keresel, amely elég kifinomult egy felnőttnek, de túl szexi az idősek otthonába? Ne keressen tovább a Roses Greedy-nél. A Mancera Roses Greedy egy sokoldalú női illat, amely egész évben jól viselhető, és egész nap lendületben tart. A gyümölcsös, virágos, édes és meleg jegyek szakértői keveréke egy kivételes gourmand illatot alkot, amelyet meg kell tapasztalni. Az őszibarack és a mandarin-narancs a fekete ribizli és a rózsaszín bors mellett a nyitó illatban, buja kókuszdióval kombinálva, hogy édes és fanyar bevezetést nyújtson az érzékek számára. A rózsa és a jázmin kifinomult virágos szívet alkot, amelyet a vanília, a benzoin, az ámbra és a fehér pézsma lágy ragyogása gazdagít. Erőteljes sillage-jával, amely jól kiemelkedik, ezt a 2013-as kiadványt öröm társaságban viselni.
További Információ
MárkaMancera
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Roses Greedy 120ml EDP Unisex Fragrance Unisex parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.