Mancera Gold Prestigium - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Gold Prestigium - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Saharian Wind - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Saharian Wind - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Intense Cedrat Boise - Eau de Parfum Férfi Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 40950.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MA62505
Friss, gyümölcsös és mégis teljesen férfias, a Cedrat Boise állandó izgalom forrása. A Mancera mostantól kínálja INTENSE változatát. Éles, pikáns, szexi és friss, órákon át, mielőtt lassan beleolvadna a cédrus, szantálfa, bőr és pézsmás tölgymoha pazar alapjába. Gyönyörűen megkomponált és minden évszakra alkalmas, az INTENSE Cedrat Boise egy figyelemre méltóan laza, mégis kifinomult férfias illat - az, amit akkor válasszon, ha csak egyet választhat.
További Információ
MárkaMancera
NemFérfi
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Intense Cedrat Boise 120ml EDP Man Fragrance Ferfi parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.