Mancera Amber and Roses - Eau de Parfum Női Illat

Mancera Amber and Roses - Eau de Parfum Női Illat

Mancera Musky Garden - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 56550.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MA33945
Mancera Musky Garden egy virágos-gyümölcsös illat, amely nem fél a jó időtöltéstől. Ez a felüdítő női illat 2017-ben debütált. Hosszantartó illat, jelentős szillage-gal, ez az élénkítő illat mindent megtesz az új klasszikusnak való megfelelésért. Az érzéki, lédús jegyekből álló érzéki összeállításával ez a lenyűgöző illat nyomot hagy az estéjén, és másoknak is többet kíván. A kísértő top jegyek közé tartozik a fehér őszibarack, a vörösáfonya és a citrusok. A szívjegyek csokorja tartalmazza a pacsuli levelet, az indiai jázminot, a bolgár rózsát és az írist. Az alapjegyek között megtalálható az borostyán, a málna, a fekete ribizli és a fehér mész. Ez a kellemes illat jól viselkedik az év minden szakában.
További Információ
MárkaMancera
Nem
AlapjegyBorostyánkő, Szeder, Málna, Fehér pézsma
SzívjegyBolgár rózsa, Indiai jázmin, Abszolút írisz, Pacsuli levelek
FejjegyÁfonya, Fehér őszibarack
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Musky Garden 120ml EDP Női parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.