Mancera Musky Garden - Eau de Parfum Női Illat

Mancera Musky Garden - Eau de Parfum Női Illat

Mancera Roses Vanille - Eau de Parfum Női Illat

Mancera Roses Vanille - Eau de Parfum Női Illat

Mancera Amber and Roses - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
MA20387
Gazdagon gyantás, mélyen virágos és intenzíven pézsmás. Az Amber & Roses a merész és érzéki illat. Ez a csábító parfüm a citrusos, virágos és érzéki akkordokat ötvözi egy vibráló és csábító végeredményért, amelybe lehetetlen nem beleszeretni az első fújás után. A zamatos szicíliai citrom csúcsjegye pezsgő frissességgel nyit, amely felébreszti az érzékeket, és egész nap éberen tart. Az indiai jázmin szívjegyei és a rózsa dekadens esszenciája beszivárog az illatba egy látványos csokorral, amely elegáns és nőies. Végül a fehér pézsma, a francia labdanum és a meleg borostyán alapjegyei selymes, csábító minőséget kölcsönöznek, amely erőteljes és rendkívül addiktív, és olyan ragyogó eredményt ad, amelyet bármelyik modern nő szívesen viselne a bőrén.
További Információ
MárkaMancera
NemUnisex
AlapjegyBorostyánkő, Labdanum, Fehér pézsma
SzívjegyBorostyánkő, Rózsa
FejjegySzicíliai citrom
Illatvirágos, keleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Amber and Roses 60ml EDP Unisex Fragrance Unisex parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.