Mancera Amber and Roses - Eau de Parfum Női Illat

Mancera Amber and Roses - Eau de Parfum Női Illat

Mancera Coco Vanille - Eau de Parfum Női Illat

Mancera Coco Vanille - Eau de Parfum Női Illat

Mancera Roses Vanille - Eau de Parfum Női Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 33150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MA20321
A Roses Vanille elég édes ahhoz, hogy magával ragadjon, elég gazdag ahhoz, hogy megtartson, és elég összetett ahhoz, hogy elcsábítson. A Roses Vanille abszolút kiemelkedő és az egyik legszexibb virágos gourmand illat, amit valaha is éreztél. Ez a keleties női illat, amely először 2011-ben jelent meg, erőteljes, hosszan tartó illatával a csillogás auráját szövi, eleganciát ébreszt viselőjében, az érzékiség és a vágy alárendelésével. A nyitóillatban friss citrom és víz jegyei fanyar, pikáns hatást keltenek, amely gyorsan érvényesül. Nem sokkal később megjelenik a szív - gyönyörű, ragyogó rózsa, egy kellemes cukorillattal, hogy elcsábítson. A cukros jegyek az alapillatban is megmaradnak, hogy a cédrus, a vanília és a fehér pézsma szinte édességszerű érzést adjanak.
További Információ
MárkaMancera
Nem
AlapjegyCédrus fa, Intenzív vanília, Fehér pézsma
SzívjegyTörök öröm rózsával
FejjegyCalabriai citrom
Illatkeleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Roses Vanille 120ml EDP Woman Fragrance Női parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel.