Mancera Gold Prestigium - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Gold Prestigium - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Tonka Cola - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
MA071237
A Kola dió vitalizáló erényei megnyitják az ínycsiklandó tonkabab teljes potenciálját. Ez a két világ lehetőséget ad arra, hogy újra felidézzünk egy olyan klasszikust, amelyről azt hittük, hogy ismerjük. Ha a pezsgés, a citrusfélék héjának emléke a buborékokkal érintkezve azonnal magával ragad minket, akkor a karamell és a vanília vastagsága aztán egy buja és élénk táncba visz minket. Az enyhe marósság tökéletesen ötvöződik a frissen vágott széna vagy a vaníliás fahéj emlékével. A Tonka Cola olyan világok tökéletes társulása, amelyek ritkán keresztezik egymást: a csúcsjegyek rövid ideje és a szív hosszú ideje, a csillogás és az édesség, a nappal, a napfényes vitalitás és az éjszaka, a feneketlen mélység.
További Információ
MárkaMancera
NemUnisex
AlapjegyBenzoin, Labdanum, Tonka bab, Vanília
SzívjegyNarancs virág, Pacsuli
FejjegyFekete cseresznye, Fahéj, Szicíliai citrom
Illatkeleties, fuszeres
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Tonka Cola 120 ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.