WILGERMAIN Rose Revenge - Eau de Parfum Uniszex Illat

WILGERMAIN Rose Revenge - Eau de Parfum Uniszex Illat

WILGERMAIN So Suede - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 78000.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
WIL73842
"A velúrbőr felfedezése, időtlen, mégis kortárs. Néhány vintage bőrre utaló utalás jelen van, de a SO SUEDE mégis az erő, a nemesség és az elegancia teljesen modern üzenetét közvetíti. Egy olyan férfias eleganciát, amelyet mindenki megoszthat. Vagy ez az a puszta női merészség, amelyre mindenki vágyik"?
További Információ
MárkaWILGERMAIN
NemUnisex
Illatvirágos, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Wilgermain egy luxus illatszerház, amelyet Francisco Gratacos parfümszakértő alapított. A Wilgermain a legigényesebb illatrajongóknak gondosan összeállított, kivételes illatokból álló kollekciót kínál, amely az illat témák széles skáláját hivatott felfedezni. A New York-i Williamsburg modernitásából és avantgárd légköréből, valamint a párizsi klasszikus kifinomultságából és életérzésből inspirálódva a Wilgermain biztosítja, hogy az eredetiség és a viselhetőség harmonikusan egyensúlyban legyen. Álma megvalósításához Francisco egy nagyszerű barátja, a világhírű parfümkészítő mester, Rodrigo Flores-Roux segítségét kérte. A közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Rodrigo többszörösen díjazott parfümkészítő, akinek nemzetközileg elismert, bestsellerré vált kreációi összetéveszthetetlen személyiségükről ismertek. A Wilgermain illatainak minden egyes részletét átgondoltan tervezték meg, és mind Európában, mind az Egyesült Államokban kizárólag kézműves mesterek állítanak elő kör
WILGERMAIN So Suede 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó:WILGERMAIN Származási hely: Spanyolország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.