WILGERMAIN Inconfessable - Eau de Parfum Uniszex Illat

WILGERMAIN Inconfessable - Eau de Parfum Uniszex Illat

WILGERMAIN Passion Victim - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 70200.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
WIL73833
"A borostyános jegyek nagyon fontos szerepet játszanak minden parfümkészítő munkájában. Személy szerint, én szüntelenül visszatérek hozzá, mivel számomra mindig inspiráló forrás. Egy modern borostyán megalkotása azonban nem könnyű feladat. Azt akarod, hogy testes legyen anélkül, hogy elnehezedne, nagyon meleg anélkül, hogy túl édes lenne, nagyon érzéki, sőt szexuális, anélkül, hogy túl mocskos lenne. A vanília, a cisztusz és a tömjén jegyel párosítása gazdag virágos jegyekkel, beleértve az ""Intrigue"", egy teljesen új tearózsás hibriddet alkotott. Azt akartam, hogy ez a keleties ámbra illat egyszerre legyen mozgalmas és eltúlzott, de mégis kifinomult, ezért az összhangot lédús mandarinnal és ropogós presszó esszenciával párosítottam. Egy kissé retro érzés tör ránk: egy titokzatos hölgy képe jut eszünkbe, aki Párizs sötét utcáin sétál a Roaring Twenties idején...éjfél van, és a kísértés nyomát hagyja maga után, csábító és bűnös..."
További Információ
MárkaWILGERMAIN
NemUnisex
AlapjegyBorostyánkő, Szantálfa, Vanília
SzívjegyFenyőtömjén, Jázmin, Rózsa
FejjegyCistus creticus, Ciprus, Mandarin
Illatvirágos, fás
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Wilgermain egy luxus illatszerház, amelyet Francisco Gratacos parfümszakértő alapított. A Wilgermain a legigényesebb illatrajongóknak gondosan összeállított, kivételes illatokból álló kollekciót kínál, amely az illat témák széles skáláját hivatott felfedezni. A New York-i Williamsburg modernitásából és avantgárd légköréből, valamint a párizsi klasszikus kifinomultságából és életérzésből inspirálódva a Wilgermain biztosítja, hogy az eredetiség és a viselhetőség harmonikusan egyensúlyban legyen. Álma megvalósításához Francisco egy nagyszerű barátja, a világhírű parfümkészítő mester, Rodrigo Flores-Roux segítségét kérte. A közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Rodrigo többszörösen díjazott parfümkészítő, akinek nemzetközileg elismert, bestsellerré vált kreációi összetéveszthetetlen személyiségükről ismertek. A Wilgermain illatainak minden egyes részletét átgondoltan tervezték meg, és mind Európában, mind az Egyesült Államokban kizárólag kézműves mesterek állítanak elő kör
WILGERMAIN Passion Victim 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó:WILGERMAIN Származási hely: Spanyolország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.