WILGERMAIN Aquafortis - Eau de Parfum Uniszex Illat

WILGERMAIN Aquafortis - Eau de Parfum Uniszex Illat

WILGERMAIN Passion Victim - Eau de Parfum Uniszex Illat

WILGERMAIN Passion Victim - Eau de Parfum Uniszex Illat

WILGERMAIN Inconfessable - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 70200.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
WIL73834
"Van egy jól ismert karibi fűszer, a "pimento" vagy "pimenta", amelynek angolul az a bájos neve, hogy "all spice". Mindig is elég furcsának találtam ezt a nevet, és nem véletlenül: amikor a fűszert Angliába hozták, mindenki nehezen tudta leírni, mivel a szegfűszeg, a bors, a fahéj és a szerecsendió illatát érezték, mindezt egybecsomagolva! Mint parfümőr, nagyon szeretem a fűszereket, és rajongok a jelentőségükért az emberiség történelmében. Tele vannak nemességgel. Nem csoda, hogy mindig keressük "az élet fűszerét"! Ezért szerettem volna, hogy a Wilgermain repertoárjában legyen egy nagyon fűszeres illat. És itt is van! Ehhez az illathoz fel akartam fedezni ezt az "allspice" koncepciót, számtalan különböző fűszert használva, amelyek együttesen egy teljesen új, ismeretlen fűszeres aromát eredményeznek. Egy különleges minőségű nepáli bors hozta meg azt a plusz csattanót, amit kerestem".
További Információ
MárkaWILGERMAIN
NemUnisex
AlapjegyCédrus fa, Pacsuli
SzívjegyKardamom, Szerecsendió, Koriandermag
FejjegyFekete bors, Vörös gyömbér, Timur bors
Illatbalzsamos, fás, fuszeres
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Wilgermain egy luxus illatszerház, amelyet Francisco Gratacos parfümszakértő alapított. A Wilgermain a legigényesebb illatrajongóknak gondosan összeállított, kivételes illatokból álló kollekciót kínál, amely az illat témák széles skáláját hivatott felfedezni. A New York-i Williamsburg modernitásából és avantgárd légköréből, valamint a párizsi klasszikus kifinomultságából és életérzésből inspirálódva a Wilgermain biztosítja, hogy az eredetiség és a viselhetőség harmonikusan egyensúlyban legyen. Álma megvalósításához Francisco egy nagyszerű barátja, a világhírű parfümkészítő mester, Rodrigo Flores-Roux segítségét kérte. A közel 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Rodrigo többszörösen díjazott parfümkészítő, akinek nemzetközileg elismert, bestsellerré vált kreációi összetéveszthetetlen személyiségükről ismertek. A Wilgermain illatainak minden egyes részletét átgondoltan tervezték meg, és mind Európában, mind az Egyesült Államokban kizárólag kézműves mesterek állítanak elő kör
WILGERMAINInconfessable 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó:WILGERMAIN Származási hely: Spanyolország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.