Giardino Benessere Arge Extrait - Eau de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Arge Extrait - Eau de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere The Bianco - Eau de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere The Bianco - Eau de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Teia - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GB54659
Theia (‘Teia’) a Világegyetem legragyogóbb erejét, egy Istenségét szimbolizálja, amely a Napnak ad életet – ez az élet maga, a ragyogó fény forrása, mely illatával képes örömet sugározni a világnak, éppen úgy, mint az ebben a drágaköves palackban rejlő kivonat. A kompozíció egy izgalmas és aromás fougere fűszercsokorral nyit, ahol a guatemalai kardamom és a bolgár levendula öleli körül a markáns haiti vetivert, ezeket hangsúlyozva az ámbra vágykeltő erejével. Az aroma kivonata, ami a Teia-ban található, a leglenyűgözőbb és elérhetetlen szépség együttálásának érzéki napkitörése.
További Információ
MárkaGiardino Benessere
NemUnisex
AlapjegyÁmbra, Kardamom, Haiti vetiver, Levendula
SzívjegyTömjén/füstölő, Oud, Madagaszkári vanilia
FejjegyPézsma, Pacsuli
Illatfás, fuszeres, meleg
Cikk típusaParfüm
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A természet és a pszichofizikai jólét által inspirált Giardino Benessere termékkollekció két olasz tervező kreatív és fantáziadús képzeletéből született. Paolo és Tiziana Terenzi a hagyományos gondolkodásmódtól elrugaszkodva, társadalmi és kereskedelmi korlűtok nélkül, a lélek wellness-terápiájaként tervezett egyedi kreációkat terveztek. Paolo és Tiziana tapasztalatukkal, tudásukkal és vágyukkal, valami teljesen páratlan dolgot hoztak létre. Olyan illatokatt alkottak, amelyek sugározzák magukból az olasz stílust és bájt. A Giardino Benessere csábító parfümök széles és változatos választékában uniszex parfümökön kívül, tusfürdők, testápolók és otthoni illatosítók is helyet kaptak. Giardino Benessere - Küldetés és jövőkép A Giardino Benessere a nyersanyagok és gyártási folyamatok szigorú ellenőrzésével garantálja termékei minőségét és biztonságát. Tekintettel arra, hogy a jólét nem érhető el a környezet megóvása nélkül, a Giardino Benessere ház nagyban hozzájárul a környezetvéde
GIARDINO BENESSERE Teia 100ml Parfum Unisex parfüm Gyártó: Giardino Benessere Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.