Giardino Benessere Teia - Eau de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Teia - Eau de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Tethys - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere Tethys - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Giardino Benessere The Bianco - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 40950.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GB23645
The Bianco by Giardino Benessere egy uniszex illat nők és férfiak részére. 2015-ben jelent meg, az illatot Paolo Terenzi találta fel. Az aromát olyan egyeniségeknek ajánljuk, akik szeretnek a fényben járni, bizonytalanság és bánat nélkül. Stimulálja az ösztönöket és a kreatív ötleteket.
További Információ
MárkaGiardino Benessere
NemUnisex
AlapjegyÍrisz, Pézsma, Szantálfa
SzívjegySzilva, Ibolya, Tealevél
FejjegyCiklámen, Fehér liliom, Tangerine/Mandarin
Illatvirágos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A természet és a pszichofizikai jólét által inspirált Giardino Benessere termékkollekció két olasz tervező kreatív és fantáziadús képzeletéből született. Paolo és Tiziana Terenzi a hagyományos gondolkodásmódtól elrugaszkodva, társadalmi és kereskedelmi korlűtok nélkül, a lélek wellness-terápiájaként tervezett egyedi kreációkat terveztek. Paolo és Tiziana tapasztalatukkal, tudásukkal és vágyukkal, valami teljesen páratlan dolgot hoztak létre. Olyan illatokatt alkottak, amelyek sugározzák magukból az olasz stílust és bájt. A Giardino Benessere csábító parfümök széles és változatos választékában uniszex parfümökön kívül, tusfürdők, testápolók és otthoni illatosítók is helyet kaptak. Giardino Benessere - Küldetés és jövőkép A Giardino Benessere a nyersanyagok és gyártási folyamatok szigorú ellenőrzésével garantálja termékei minőségét és biztonságát. Tekintettel arra, hogy a jólét nem érhető el a környezet megóvása nélkül, a Giardino Benessere ház nagyban hozzájárul a környezetvéde
GB THE BIANCO Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: Giardino Benessere Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.