Musicology White is Wight - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology White is Wight - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology Fly me to the Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology Fly me to the Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology Sun Goddess - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
MU67967
Egyértelműen a nap csodálatos erejével rendelkező illat. Mágnesként maga köré varázsolja a narancsvirág akkordjait. A természetes fényességnek ezt a leheletét az ikonikus jázmin sambac adja, majd az egészet a heliotróp ritmusa és puderessége jellemzi. Végül az értékes szantálfa lép a színpadra. Tejes és krémes aspektusai, amelyeket a vanília infúziója átlényegít, meleg, űrszerű, magával ragadó és hús-vér érzékiséget hoznak a nyomába.
További Információ
MárkaMUSICOLOGY
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Musicology tiszteleg az érzékek, emlékek és rezgések előtt, amelyeket a zene hoz ki az emberekből... Az emberiség megjelenése óta öt érzékszervünket használjuk arra, hogy fejlődjünk és átalakítsuk a körülöttünk lévő világot... Látás, tapintás, ízlelés, szaglás és hallás! Mindegyik a testünk más-más részét használja, de mindezen érzékszerveknek szükségük van a memóriánkra.
MUSICOLOGY Sun Goddess 95ml EDP Unisex parfüm Gyártó: ATELIER BEAUTE COSMETIQUES INTERNATIONAL Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.