Musicology Close to Midnight - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology Close to Midnight - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology I Belong to U - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology I Belong to U - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology The Rose - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 70200.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MU67964
Egy pszichedelikus rózsa, étvágygerjesztő és soha el nem múló varázsa, hogy elhozza az izgalmat. Ezt fokozza egy elbűvölő és bájos trió: málna kivonat, púderes ibolya és fás jegyek meghökkentő édessége. Tehetséges kóristaként a virágok - bazsarózsa és damaszkuszi rózsa - gyengéden körbeölelik az egészet. Végül az illat alapját a fás jegyek és a gyengéd vanília ritmusa szublimálja, erősen és szerethetően.
További Információ
MárkaMUSICOLOGY
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Musicology tiszteleg az érzékek, emlékek és rezgések előtt, amelyeket a zene hoz ki az emberekből... Az emberiség megjelenése óta öt érzékszervünket használjuk arra, hogy fejlődjünk és átalakítsuk a körülöttünk lévő világot... Látás, tapintás, ízlelés, szaglás és hallás! Mindegyik a testünk más-más részét használja, de mindezen érzékszerveknek szükségük van a memóriánkra.
MUSICOLOGY The Rose 95ml EDP Unisex parfüm Gyártó: ATELIER BEAUTE COSMETIQUES INTERNATIONAL Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.