Musicology The Rose - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology The Rose - Eau de Parfum Uniszex Illat

Musicology I Belong to U - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 70200.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MU67963
Top sláger útközben, ez a mágneses kreáció az ylang-ylang, a tubarózsa és a gardénia szimfóniáján, valamint a rózsabors és az addiktív balzsam kombinációján alapul. A rózsabors vibráló és robbanékony hangsúlyai kiemelik az ylang-ylang egzotikus texturáját. A gardénia édes tónusaitól virágzó tubarózsa egy merészen textúrált virágos szívben tündököl. A pacsuli fás intenzitása és a perui balzsam ámbrás jegyei felmelegítik a vonalat, hogy eleganciát és intenzitást kölcsönözzenek neki.
További Információ
MárkaMUSICOLOGY
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Musicology tiszteleg az érzékek, emlékek és rezgések előtt, amelyeket a zene hoz ki az emberekből... Az emberiség megjelenése óta öt érzékszervünket használjuk arra, hogy fejlődjünk és átalakítsuk a körülöttünk lévő világot... Látás, tapintás, ízlelés, szaglás és hallás! Mindegyik a testünk más-más részét használja, de mindezen érzékszerveknek szükségük van a memóriánkra.
MUSICOLOGY I Belong to EDP 95ml Unisex parfüm Gyártó: ATELIER BEAUTE COSMETIQUES INTERNATIONAL Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.