Miller Harris Black Datura - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Black Datura - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Leather Rouge - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Leather Rouge - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Lost In The City - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
MH61599
Amikor a városban elveszve felfedezed a cement és a téglafal repedésein át berobbanó természetet. Zöld páfrányok foglyul ejtett muskátlik, amelyeket buja, harmatos rózsaszirmok lágyítanak. A vadon termett rebarbara zamata szikrázó grapefruittal és lédús feketeribizlivel egészül ki, míg a ropogós borostyán és pézsma száraz lecsengése egy csipetnyi melegséget biztosít.
További Információ
MárkaMiller Harris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti. Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.
Miller Harris LOST In The City 100ml edp Unisex parfüm Gyártó: Miller Harris Származási hely:Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.