Miller Harris Hydra Figue - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Hydra Figue - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Lost In The City - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Lost In The City - Eau de Parfum Uniszex Illat

Miller Harris Black Datura - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 87750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MH71555
Hipnotikus datura virágok, érzéki és lágy. Gazdag és szédítő, a sötétben táncoló fehér bársonyos virágok kivirágzása. Az illat a tömjén és a rózsaszín bors friss jegyeivel indul, hogy aztán felfedje a csábító fehér virágokat. A tubarózsa érzéki és titokzatos aspektusaival játszik a kettősségre, míg a sötét fák kifinomult jegyei intenzív nyomot hagynak. A Black Datura viselése olyan, mintha Nina Simone-ra táncolnánk a sötétben, és csak a márványkandalló parazsából felcsillanó tűzfényt viselnénk. Találó, hogy a Datura másik neve a Holdvirág; viselése az éjszaka drámaiságával köti össze az embert.A tubarózsa a kettősséggel játszik, érzéki és veszélyes oldalaival, míg a sötét fa jegyei intenzív nyomokat hagynak. A Black Datura viselése olyan, mintha Nina Simone-ra táncolnál a sötétben, csak a tűzfény pislákol a márványkandallóból. Illik hozzá, hogy a Datura másik neve Holdvirág; viselése összekapcsol a éjszaka drámájával.
További Információ
MárkaMiller Harris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatok megalkotásának szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti. Az illatok megalkotásakor a természetből indulunk ki, az értékes növényi anyagokat komplex módon keretezzük, és az egyszerűségben találjuk meg a gazdagságot. Arra törekszünk, hogy természetes összetevőket használjunk (amelyek mind etikus és fenntartható módon származnak), nem pedig szintetikus anyagokat, amelyeket csak akkor használunk, ha nincs nyers alternatíva. Minden illatunk Eau de Parfum.
Miller Harris Black Datura 100ml Edp Unisex parfüm Gyártó: Miller Harris Származási hely:Nagy Britannia Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.